Biuro Nieruchomości Kulig to profesjonalny pośrednik w obrocie nieruchomościami, który działa na terenie Krakowa i okolic. Zespół z 15-letnim doświadczeniem w branży oferuje kompleksową obsługę w zakresie sprzedaży, wynajmu oraz zakupu mieszkań,... domów, gruntów i lokali komercyjnych. Nasza oferta obejmuje zarówno rynek pierwotny, jak i wtórny, co pozwala nam skutecznie wspierać klientów na każdym etapie transakcji. Dzięki współpracy z zaufanymi partnerami, takimi jak kancelarie notarialne i firmy remontowe, zapewniamy pełne wsparcie w procesie zakupu lub wynajmu nieruchomości.
W Kulig Nieruchomości stawiamy na transparentność i bezpieczeństwo transakcji. Nasze usługi obejmują również doradztwo w zakresie finansowania, podatków oraz postępowań spadkowych. Zespół składa się z doświadczonych pośredników, którzy z pasją podchodzą do swojej pracy, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów. Każda transakcja to dla nas nie tylko obowiązek, ale także możliwość pomocy w realizacji marzeń o własnym lokum.
Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem, aby uzyskać więcej informacji na temat dostępnych ofert oraz skorzystać z profesjonalnego doradztwa. Jesteśmy tu, aby pomóc Państwu znaleźć wymarzone miejsce na ziemi.