Biuro Nieruchomości Maciej Fortuna to firma z ponad 20-letnim doświadczeniem w zarządzaniu i pośrednictwie w obrocie nieruchomościami. Nasza działalność obejmuje kompleksowe zarządzanie nieruchomościami, w tym wspólnotami mieszkaniowymi oraz... obsługę osób fizycznych i prawnych. Dzięki wysokim kwalifikacjom i długoletniej praktyce, jesteśmy w stanie zapewnić profesjonalną obsługę oraz stały kontakt z naszymi klientami. Nasze usługi obejmują m.in. prowadzenie księgowości, organizowanie zebrań wspólnot, sporządzanie sprawozdań finansowych oraz nadzór nad techniczną obsługą nieruchomości.
W ramach naszej działalności, oferujemy również pośrednictwo w obrocie nieruchomościami, co obejmuje nabycie i zbycie praw do nieruchomości, a także najem i dzierżawę. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy są gotowi do udzielenia fachowej pomocy oraz doradztwa w zakresie rynku nieruchomości. Dzięki współpracy z zaufanymi firmami budowlanymi, możemy oferować konkurencyjne ceny na usługi budowlane, co przekłada się na korzyści dla naszych klientów.
Nasza firma dba o rozwój kwalifikacji zawodowych oraz etykę w zarządzaniu nieruchomościami, będąc członkiem Łódzkiego Stowarzyszenia Zarządców Nieruchomości. Dzięki temu, możemy zapewnić naszym klientom usługi na najwyższym poziomie, zgodne z obowiązującymi standardami krajowymi oraz unijnymi.