Witamy w Villa Nova Nieruchomości, agencji z siedzibą w Katowicach, która działa na rynku od 2007 roku. Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz usług związanych z obrotem nieruchomościami, w tym sprzedaż i wynajem mieszkań, domów, działek oraz
lokali komercyjnych. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i setkom zrealizowanych transakcji, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom profesjonalną obsługę oraz indywidualne podejście do ich potrzeb.
Specjalizujemy się w rynku lokali mieszkalnych i komercyjnych w Katowicach oraz okolicznych miastach Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego. Nasza znajomość lokalnego rynku oraz współpraca z renomowanymi firmami, takimi jak TU Aegon, Arcelor Mittal czy IBM, pozwala nam na skuteczne pośrednictwo w transakcjach. Oferujemy również pomoc w wynajmie biur, lokali usługowych oraz magazynów, co czyni naszą agencję kompleksowym partnerem w obrocie nieruchomościami.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do kontaktu z naszym zespołem, który z przyjemnością odpowie na wszelkie pytania i pomoże w znalezieniu idealnej nieruchomości. Villa Nova to nie tylko agencja nieruchomości, to zespół pasjonatów, którzy znają Katowice jak własną kieszeń.