Biuro Podróży Zapamiętane rozpoczęło swoją działalność w 2001 roku i jest zarejestrowane w Rejestrze Organizatorów i Pośredników Turystycznych. Oferujemy szeroki wachlarz usług turystycznych, w tym organizację wycieczek krajowych i zagranicznych,... a także wypoczynek dla dzieci i młodzieży. Nasza oferta skierowana jest do szkół, zakładów pracy, firm oraz klientów indywidualnych. Dzięki współpracy z renomowanymi biurami podróży, zapewniamy dostęp do atrakcyjnych destynacji na całym świecie.
W naszej ofercie znajdują się zarówno wycieczki objazdowe, jak i wczasy w popularnych miejscach turystycznych. Oferujemy również wycieczki szkolne, które charakteryzują się nową jakością i atrakcyjnymi programami. Nasza kadra to doświadczeni piloci i pracownicy, którzy dbają o profesjonalną obsługę i bezpieczeństwo naszych klientów. Posiadamy polisę ubezpieczeniową Towarzystwa Ubezpieczeń "UNIQA", co dodatkowo zwiększa komfort podróży.
Zachęcamy do skorzystania z naszej wyszukiwarki wczasów, która umożliwia łatwe porównanie ofert. Jesteśmy dostępni dla naszych klientów od poniedziałku do piątku oraz w soboty, co ułatwia kontakt i rezerwacje. Nasze biuro znajduje się w Wągrowcu, gdzie chętnie odpowiemy na wszelkie pytania i pomożemy w organizacji wymarzonej podróży.