Biuromax-Balcer to firma specjalizująca się w dzierżawie, sprzedaży oraz serwisie urządzeń wielofunkcyjnych i oprogramowania dla firm. Od 25 lat łączymy nowoczesne technologie z uczciwością i doświadczeniem, co pozwala nam skutecznie wspierać... różnorodne instytucje w Polsce. Nasza oferta obejmuje nie tylko dostarczanie sprzętu, ale także pełną opiekę serwisową, instalację oraz materiały eksploatacyjne. Dzięki elastycznym modelom dzierżawy i abonamentu, dostosowujemy nasze usługi do indywidualnych potrzeb klientów, co zapewnia im stabilność i przewidywalność kosztów.
Nasze urządzenia wielofunkcyjne i drukarki są kluczowym elementem infrastruktury IT, dlatego dbamy o ich bezpieczeństwo na najwyższym poziomie. Oferujemy pakiet cyberbezpieczeństwa oraz serwis klasy premium, co sprawia, że klienci mogą skupić się na swoim biznesie, mając pewność, że ich sprzęt działa bezawaryjnie. Współpracujemy z renomowanymi producentami, takimi jak Lexmark, Sharp, HP i Xerox, co gwarantuje wysoką jakość i niezawodność naszych rozwiązań.
Entelli, nasze oprogramowanie do zarządzania dokumentami, pozwala na uporządkowanie spraw firmowych i automatyzację procesów biurowych. Dzięki temu klienci zyskują kontrolę nad dokumentami, eliminują chaos informacyjny i oszczędzają czas oraz pieniądze. Biuromax-Balcer to partner, któremu można zaufać, a nasze doświadczenie i profesjonalizm sprawiają, że jesteśmy liderem w branży.