Oferujemy szeroki zakres napraw blacharskich, poczynając od samochodów osobowych po dostawcze i ciężarowe. Zajmujemy się likwidacją szkód komunikacyjnych i nie musisz się obawiać, że zakład ubezpieczeń nie pokryje w pełni kosztów naprawy w razie... wypadku. Nasz zakład jest wyposażony w profesjonalną płytę do naprawy karoserii, co pozwala na precyzyjne naciąganie i pomiar odległości punktów kontrolnych karoserii. Dzięki temu gwarantujemy, że samochód po wypadku nie odbiega pod względem technicznym od stanu przed wypadkiem.
Posiadamy cztery stanowiska do napraw, co pozwala na zachowanie ciągłości prac oraz szybkie oddanie naprawionego pojazdu do klienta. Po każdej naprawie podwozia lub nadwozia wykonujemy zabezpieczenie antykorozyjne, aby zapewnić jak najlepszą ochronę pojazdu. Nasze usługi są dostępne dla różnych typów pojazdów, co czyni naszą ofertę kompleksową i dostosowaną do potrzeb klientów.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży blacharskiej, możemy zapewnić wysoką jakość usług oraz konkurencyjne ceny. Każdy klient może liczyć na indywidualne podejście oraz fachową obsługę. Jesteśmy przekonani, że nasze umiejętności i nowoczesne technologie, które stosujemy, przyczynią się do pełnej satysfakcji z wykonanych napraw.