Nasz warsztat "Auto Naprawa" S.C. Grzegorz Polak Tomasz Marzec, założony w 2001 roku, oferuje kompleksowe usługi blacharsko-lakiernicze w Chorzowie i Katowicach. Specjalizujemy się w naprawach karoserii po kolizjach, usuwaniu wgnieceń oraz... korozji. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi i wysokiej jakości materiałom, nasze usługi dorównują standardom salonowym. Zajmujemy się zarówno lakierowaniem całych samochodów, jak i pojedynczych elementów, co pozwala na precyzyjne dopasowanie koloru z użyciem komputerowego mieszalnika.
Oferujemy również naprawy bezgotówkowe, likwidację szkód z OC i AC oraz renowację pojazdów zabytkowych. Naszym klientom zapewniamy samochody zastępcze na czas naprawy oraz bezpłatną wycenę usług. Działamy na terenie całego Śląska, co sprawia, że jesteśmy dostępni dla klientów z Chorzowa, Katowic oraz okolicznych miast. Nasze doświadczenie oraz terminowość sprawiają, że cieszymy się zaufaniem wielu zadowolonych klientów.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, które charakteryzują się minimum formalności oraz kompleksową obsługą. Nasz zespół zadba o to, aby Twój samochód odzyskał fabryczny blask i doskonały wygląd. Jesteśmy gotowi, aby sprostać wszelkim wymaganiom związanym z blacharstwem i lakiernictwem, oferując rzetelność i konkurencyjne ceny.