Black Art to agencja interaktywna, która specjalizuje się w tworzeniu nowoczesnych stron internetowych oraz profesjonalnych sklepów online. Nasze projekty są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na efektywne wykorzystanie... potencjału internetu. Dzięki bezpośredniemu kontaktowi z naszym zespołem, klienci mogą liczyć na indywidualne podejście oraz szybką komunikację na każdym etapie współpracy.
W ofercie Black Art znajdują się nie tylko strony internetowe, ale także kompleksowe rozwiązania e-commerce. Tworzymy intuicyjne i funkcjonalne sklepy internetowe, które są zoptymalizowane pod kątem sprzedaży. Umożliwiamy integrację z popularnymi systemami płatności oraz firmami kurierskimi, co znacząco ułatwia proces zakupowy. Dla firm hurtowych oferujemy moduł B2B, który pozwala na indywidualne ceny oraz automatyzację zamówień.
Nasze projekty graficzne są unikatowe i dostosowane do potrzeb klientów. Dbamy o to, aby każdy projekt był nieszablonowy i przyciągał uwagę. Wspieramy rozwój biznesu naszych klientów, oferując również integrację z marketplace’ami oraz systemami ERP. Stawiamy na jakość, funkcjonalność i skuteczność, co sprawia, że nasze realizacje cieszą się dużym uznaniem na rynku.