Nazywam się Grzegorz Wujciów i od ponad 13 lat pomagam przedsiębiorcom w budowaniu ich obecności w internecie. Specjalizuję się w kompleksowej obsłudze firm, oferując usługi takie jak projektowanie stron internetowych na WordPress oraz tworzenie... sklepów online z wykorzystaniem WooCommerce. Moje doświadczenie w e-commerce, które zdobyłem prowadząc własną markę odzieżową GEGO, pozwala mi lepiej zrozumieć potrzeby moich klientów i dostarczać im skuteczne rozwiązania.
W ramach mojej oferty prowadzę kampanie reklamowe w Google Ads, Meta Ads oraz Allegro Ads. Zanim uruchomię pierwszą reklamę, dokładnie poznaję specyfikę Twojego biznesu oraz cele, które chcesz osiągnąć. Dzięki temu buduję kampanie, które działają długoterminowo i są optymalizowane na podstawie danych. Każda kampania to przemyślana strategia, która przynosi realne efekty.
Tworzę również angażujący content na blogi oraz media społecznościowe, co pozwala na budowanie relacji z klientami i zwiększanie świadomości marki. Moje podejście do content marketingu opiera się na wartościowych treściach, które są dostosowane do potrzeb odbiorców. Dodatkowo oferuję konsultacje i szkolenia, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą zdobytą w różnych branżach.