Jesteśmy zgraną załogą specjalistów, którzy codziennie pokonują oceany technologii, projektując i budując różnorodne systemy IT. Mamy za sobą dziesiątki zrealizowanych projektów – audytów IT, konsultacji IT, modernizacji technologicznych i... licencyjnych, migracji oraz wdrożeń – wykonanych dla kluczowych przedsiębiorstw i instytucji publicznych. Utrzymujemy środowiska oraz monitorujemy ich stabilność, co pozwala nam na zapewnienie najwyższej jakości usług.
Od wielu lat rozwijamy swoje umiejętności w obszarze bezpieczeństwa, archiwizacji i odtwarzania danych oraz wirtualizacji środowisk informatycznych. Nasze podejście opiera się na długotrwałych relacjach z klientami, co pozwala nam na lepsze zrozumienie ich potrzeb i dostosowanie rozwiązań do ich wymagań. Cenimy odpowiedzialność za wdrożone przez nas rozwiązania i zrealizowane projekty, co przekłada się na zaufanie naszych partnerów.
Boat.Alert to nasze autorskie narzędzie do całodobowego monitorowania systemów informatycznych i usług, analizy zgromadzonych danych oraz przewidywania przyszłości środowiska IT w Twojej firmie. Dzięki temu narzędziu możemy szybko reagować na potencjalne zagrożenia i zapewnić ciągłość działania systemów informatycznych naszych klientów.