Witamy w BOSCH SERVICE Czacharowski, niezależnym serwisie samochodowym, który działa na rynku od 1983 roku. Nasza firma specjalizuje się w kompleksowej obsłudze pojazdów osobowych i dostawczych, oferując szeroki zakres usług, w tym diagnostykę... komputerową, kodowanie oraz programowanie sterowników. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz nowoczesnym technologiom diagnostycznym, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zrealizować każde zlecenie.
Oferujemy również serwis klimatyzacji, wymianę oleju oraz filtrów w automatycznych skrzyniach biegów. Nasze usługi obejmują także naprawy układów hamulcowych i zawieszenia, a także obsługę pojazdów elektrycznych i hybrydowych. Współpracujemy z markami premium, takimi jak Bentley, Porsche i Mercedes, co potwierdza naszą wysoką jakość usług.
Nasza kadra to wykwalifikowani mechanicy, którzy dzięki swojej wiedzy i umiejętnościom zapewniają bezpieczeństwo i komfort jazdy. Jesteśmy dumni z naszej tradycji rodzinnej, która sięga początków XX wieku, a także z faktu, że do tej pory wyszkoliliśmy ponad 120 czeladników w zawodzie mechanik pojazdów samochodowych. Dbamy o ciągły rozwój, co potwierdza nasza współpraca z NEXUS AUTOMOTIVE INTERNATIONAL oraz uzyskanie certyfikatu BOSCH CAR SERVICE.