Firma GOMEX, działająca od 1996 roku, oferuje kompleksowe usługi w zakresie przewozu towarów na terenie Polski oraz Europy. Nasza oferta obejmuje przewozy na naczepach standardowych oraz specjalnych, w tym ponadnormatywnych. Dzięki wieloletniemu... doświadczeniu oraz zaangażowaniu naszego zespołu, zapewniamy najwyższą jakość usług, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych klientów. GOMEX to synonim atrakcyjnych cen, szybkości oraz punktualności, co czyni nas idealnym partnerem w branży transportowej.
Oprócz usług transportowych, GOMEX jest autoryzowanym serwisem grupy BOSCH oraz Okręgową Stacją Kontroli Pojazdów. Oferujemy przeglądy techniczne oraz serwis samochodowy, co pozwala nam na kompleksową obsługę naszych klientów. Posiadamy wszelkie niezbędne zezwolenia, licencje oraz ubezpieczenia, co gwarantuje bezpieczeństwo przewożonych towarów. Nasza stacja kontroli pojazdów jest dostępna dla klientów od poniedziałku do piątku, a także w soboty bez konieczności rezerwacji.
Zachęcamy do kontaktu z nami w celu uzyskania szczegółowych informacji oraz dostosowania oferty do indywidualnych potrzeb. Jesteśmy otwarci na stałą współpracę oraz wszelkie zapytania ofertowe. GOMEX to firma, która stawia na zadowolenie klienta oraz profesjonalizm w każdym aspekcie działalności.