DBS Szoka to warsztat samochodowy z 30-letnim doświadczeniem w naprawie silników Diesla oraz ich podzespołów. Jesteśmy jedynym serwisem w Zachodniopomorskim, który posiada autoryzację takich producentów jak BOSCH, ZEXEL, DELPHI, DENSO, MOTORPAL.
Nasza oferta obejmuje naprawę pomp wtryskowych, wtryskiwaczy oraz pompowtryskiwaczy, co czyni nas liderem w tej dziedzinie. Dzięki nowoczesnemu zapleczu technologicznemu oraz wykwalifikowanej kadrze, jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej skomplikowane zlecenia.
Oferujemy również usługi związane z ozonowaniem wnętrza pojazdów, co jest szczególnie istotne w kontekście zapobiegania rozprzestrzenianiu się wirusów. Nasze usługi obejmują także naprawy maszyn budowlanych i rolniczych, a także serwis jednostek pływających. Każda naprawa kończy się wydaniem protokołu, co zapewnia naszym klientom pełną przejrzystość i gwarancję jakości wykonania.
Wszystkie naprawy wykonujemy z użyciem oryginalnych części oraz zgodnie z najwyższymi standardami jakości. Nasza firma stawia na ciągły rozwój i doskonalenie umiejętności, co pozwala nam na utrzymanie wysokiej jakości usług. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o naszej fachowości oraz zaangażowaniu w każdy projekt.