BREWGLASS to firma z wieloletnim doświadczeniem w branży szybiarskiej, specjalizująca się w montażu, wymianie oraz naprawie szyb samochodowych. Oferujemy szeroki wybór szyb, w tym oryginalne oraz zamienniki, co pozwala nam dostosować ofertę do... potrzeb każdego klienta. Nasze usługi są objęte gwarancją, co świadczy o wysokiej jakości wykonania. Wymiana szyby zajmuje zazwyczaj około godziny, a w przypadku dłuższych prac zapewniamy samochód zastępczy, aby klienci nie musieli martwić się o transport.
Nasza oferta obejmuje również profesjonalne naprawy szyb, które są możliwe w przypadku niewielkich uszkodzeń. Dzięki zastosowaniu specjalnych klejów i technologii utwardzania, naprawiona szyba odzyskuje swoje właściwości użytkowe. Dodatkowo, oferujemy usługi przyciemniania szyb, co poprawia komfort jazdy oraz estetykę pojazdu. Nasze folie dostępne są w różnych stopniach przyciemnienia, co pozwala na indywidualne dopasowanie do preferencji klienta.
W BREWGLASS stawiamy na profesjonalizm i zadowolenie klientów. Nasz zespół regularnie uczestniczy w szkoleniach, aby być na bieżąco z nowymi technologiami i metodami pracy. Działamy w dwóch lokalizacjach – Brzozowie i Dynowie, co umożliwia nam szybki dostęp do klientów w regionie. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o ich wysokiej jakości.