British Royal Garage to warsztat samochodowy, który powstał z pasji do brytyjskiej motoryzacji. Specjalizujemy się w serwisie i naprawie pojazdów takich jak Jaguar, Land Rover, Range Rover, Aston Martin, Lotus oraz Bentley. Nasz zespół składa się
z wykwalifikowanych mechaników, którzy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje, aby sprostać wymaganiom nowoczesnych technologii w przemyśle motoryzacyjnym.
Oferujemy szeroki zakres usług, w tym mechanikę pojazdową, lakiernictwo, detailing oraz wulkanizację. Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, a jakość wykonania jest dla nas priorytetem. Dzięki nowoczesnemu wyposażeniu oraz doświadczeniu, jesteśmy w stanie zapewnić najwyższy standard obsługi.
Nasza lokalizacja w Lesznowoli, przy ul. Słonecznej 223A, umożliwia łatwy dojazd z Warszawy. Jesteśmy dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 16:00, ale elastycznie dostosowujemy się do potrzeb naszych klientów. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i dołączenia do grona zadowolonych klientów British Royal Garage.