Firma BSKTM, założona w 2016 roku, specjalizuje się w dostarczaniu profesjonalnej chemii gospodarczej oraz usług związanych z utrzymaniem czystości. Nasze produkty charakteryzują się wysoką jakością i skutecznością, co pozwala na realne... oszczędności dla naszych klientów. Oferujemy szeroki asortyment środków czystości, które są wykorzystywane zarówno przez firmy sprzątające, jak i przez klientów indywidualnych, którzy pragną utrzymać czystość w swoich domach na najwyższym poziomie.
W ramach naszej działalności skupiamy się na dwóch głównych obszarach: sprzedaży profesjonalnej chemii gospodarczej marki ADEVA oraz usługach doczyszczania i polimeryzacji powierzchni. Dzięki temu możemy zapewnić kompleksową obsługę, dostosowaną do potrzeb różnych klientów, w tym instytucji oraz obiektów komercyjnych. Nasze rozwiązania są idealne dla osób, które cenią sobie jakość i efektywność w codziennym sprzątaniu.
BSKTM to nie tylko sprzedaż, ale także wsparcie dla naszych klientów w zakresie doboru odpowiednich produktów oraz technik sprzątania. Nasza oferta obejmuje środki do łazienek, kuchni, dezynfekcji, a także akcesoria do pielęgnacji mebli i podłóg. Dzięki współpracy z renomowanymi markami, takimi jak ADEVA, możemy zagwarantować, że nasze produkty spełniają najwyższe standardy jakości.