FHU BudKom Mikołajki to profesjonalny serwis komputerowy, który oferuje naprawę oraz sprzedaż sprzętu komputerowego, laptopów i telefonów. Nasza firma rozpoczęła działalność w 2008 roku, a od tego czasu nieustannie rozwijamy naszą ofertę, aby... sprostać oczekiwaniom klientów. W naszym serwisie zajmujemy się nie tylko naprawą sprzętu, ale także jego sprzedażą, co pozwala nam na kompleksową obsługę. Oferujemy szeroki asortyment akcesoriów, materiałów eksploatacyjnych oraz peryferiów do komputerów i telefonów, co czyni naszą ofertę wyjątkowo atrakcyjną.
W ramach naszych usług zapewniamy również obsługę informatyczną dla firm i instytucji, a także dla osób prywatnych. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy są w stanie szybko i skutecznie rozwiązać wszelkie problemy związane z komputerami i urządzeniami mobilnymi. Oferujemy diagnostykę, naprawy oraz modernizację sprzętu, a także instalację oprogramowania. Dzięki współpracy z najlepszymi dostawcami w branży, jesteśmy w stanie dostarczyć produkty najwyższej jakości w konkurencyjnych cenach.
Nasza siedziba znajduje się w Mikołajkach, co ułatwia dostęp do naszych usług. Jesteśmy otwarci od poniedziałku do soboty, a także w niedziele w sezonie letnim. Zachęcamy do odwiedzenia naszego sklepu oraz skorzystania z naszych usług serwisowych, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów.