Przygotowujemy rzetelne kosztorysy, przedmiary i rozliczenia inwestycji budowlanych – dla inwestorów, deweloperów, firm wykonawczych i biur projektowych. Build Kontrol to biuro kosztorysowe, które łączy wiedzę inżynierską z praktyką na budowach.
Opracowujemy kosztorysy dla inwestycji mieszkaniowych, usługowych, przemysłowych i publicznych, zgodnie z aktualnymi normami i wskaźnikami cen. Nasze opracowania są przejrzyste, czytelne i gotowe do wykorzystania przy przetargach, rozmowach z wykonawcami oraz rozliczeniach inwestycji.
Zakres usług kosztorysowych obejmuje kosztorysy inwestorskie, ofertowe oraz powykonawcze. Przygotowujemy również przedmiary robót budowlanych, analizy i weryfikacje kosztorysów, a także rozliczenia robót w trakcie budowy. Nasze usługi są skierowane do inwestorów indywidualnych, deweloperów, biur projektowych, firm wykonawczych oraz instytucji publicznych. Dzięki współpracy z doświadczonymi kosztorysantami i inżynierami budownictwa, zapewniamy terminowość oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia.
Współpraca z nami zaczyna się od przekazania dokumentów projektowych, co pozwala na przygotowanie wyceny opracowania. Pracujemy w profesjonalnych programach kosztorysowych, co gwarantuje wysoką jakość i dokładność naszych usług. Ostateczny dokument otrzymujesz w formie PDF oraz w formacie edytowalnym, co ułatwia jego wykorzystanie w dalszych etapach inwestycji.