Toyota Ostrołęka to miejsce, gdzie znajdziesz szeroką ofertę samochodów osobowych oraz dostawczych marki Toyota. Oferujemy najnowsze modele, takie jak Aygo X, Yaris, Corolla, RAV4 oraz wiele innych. Nasza oferta obejmuje również samochody używane
oraz promocje, które pozwolą Ci zaoszczędzić na zakupie. Dzięki naszym specjalnym ofertom i finansowaniu, każdy klient znajdzie coś dla siebie.
W naszym warsztacie samochodowym zapewniamy kompleksowy serwis oraz usługi blacharsko-lakiernicze. Oferujemy oryginalne części i oleje Toyoty, co gwarantuje wysoką jakość napraw. Nasz zespół wykwalifikowanych mechaników dba o to, aby Twój samochód był w najlepszym stanie. Dodatkowo, oferujemy możliwość umówienia wizyty w serwisie przez internet, co znacznie ułatwia proces.
Zachęcamy do skorzystania z naszych innowacyjnych usług, takich jak pomoc drogowa oraz bezpłatne akcje serwisowe. Dzięki programowi Gwarancja Toyota Relax, możesz cieszyć się spokojem, wiedząc, że Twój pojazd jest objęty ochroną przez długi czas. Nasza oferta jest skierowana zarówno do klientów indywidualnych, jak i firm, które potrzebują niezawodnych rozwiązań transportowych.