Firma Cars-Siembida powstała z pasji do samochodów i oferuje szeroki wachlarz usług związanych z blacharstwem, lakiernictwem oraz renowacją aut, w tym aut zabytkowych. Nasz warsztat dysponuje nowoczesnym sprzętem, co pozwala nam na realizację... zarówno drobnych napraw, jak i bardziej skomplikowanych zadań, takich jak odtwarzanie elementów karoserii. Dzięki ciągłemu śledzeniu rynku motoryzacyjnego, jesteśmy w stanie dostosowywać nasze usługi do zmieniających się technologii, co zapewnia naszym klientom najwyższą jakość obsługi.
W zakresie lakiernictwa gwarantujemy kompleksowe usługi, wykorzystując produkty najwyższej klasy. Nasza lakiernia jest wyposażona w nowoczesne narzędzia, a doświadczeni lakiernicy dbają o każdy detal, co przekłada się na doskonałe efekty końcowe. Dodatkowo, specjalizujemy się w renowacji zabytkowych aut, gdzie każdy projekt traktujemy indywidualnie, aby spełnić oczekiwania właścicieli i przywrócić blask ich pojazdom.
Oferujemy również naprawy bezgotówkowe, co oznacza, że klienci nie muszą ponosić kosztów naprawy z własnej kieszeni. Po załatwieniu formalności, zajmujemy się wszystkimi aspektami likwidacji szkody, co znacznie przyspiesza proces naprawy. Dla naszych klientów dostępne są także samochody zastępcze, które można wynająć w atrakcyjnych cenach, a w przypadku szkody z OC sprawcy, wynajem jest bezpłatny.