CB163 to miejsce, gdzie pasja do CrossFitu łączy się z profesjonalizmem i zaangażowaniem. Od 2013 roku oferujemy treningi, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb uczestników, niezależnie od ich poziomu zaawansowania. Nasz zespół... doświadczonych trenerów dba o to, aby każdy mógł osiągnąć swoje cele w przyjaznej i motywującej atmosferze. W CB163 wierzymy, że każdy może stać się lepszą wersją siebie, a nasze treningi są zaprojektowane tak, aby były dostępne dla każdego, od początkujących po zaawansowanych sportowców.
W CB163 stawiamy na funkcjonalność i wszechstronność treningów. Nasze programy są skalowalne, co oznacza, że można je dostosować do różnych poziomów sprawności fizycznej. Dzięki temu, zarówno osoby starsze, jak i młodsze, mogą czerpać korzyści z intensywnych ćwiczeń. Treningi są prowadzone w małych grupach, co sprzyja indywidualnemu podejściu i pozwala na skuteczne monitorowanie postępów. Naszym celem jest nie tylko poprawa kondycji fizycznej, ale także budowanie silnej społeczności, w której każdy może się rozwijać i motywować nawzajem.
Zachęcamy do dołączenia do naszej społeczności, gdzie rywalizacja i współpraca idą w parze. W CB163 każdy trening to nowe wyzwanie, które pozwala na przekraczanie własnych granic. Niezależnie od tego, czy chcesz poprawić swoją sylwetkę, zwiększyć siłę, czy przygotować się do zawodów, nasze treningi są idealnym rozwiązaniem dla Ciebie.