CDK Dotacje Unijne sp. z o. o. to firma z ponad 15-letnim doświadczeniem w pozyskiwaniu i rozliczaniu dotacji unijnych. Nasza misja polega na maksymalizacji korzyści dla klientów poprzez identyfikowanie najlepszych szans rynkowych oraz... dostarczanie profesjonalnego doradztwa. Oferujemy kompleksowe wsparcie dla małych i dużych przedsiębiorstw, jednostek samorządu terytorialnego oraz podmiotów sektora spółdzielczego.
W ramach naszych usług zapewniamy przygotowanie, opracowanie i zarządzanie projektami unijnymi, a także doradztwo w zakresie uzyskania promes kredytowych i leasingowych. Nasze doświadczenie pozwala nam skutecznie wspierać rozwój spółdzielni mieszkaniowych, pomagając w pozyskiwaniu środków na inwestycje oraz ekoinnowacje. Współpracujemy z instytucjami otoczenia biznesu, co umożliwia nam dostarczanie najwyższej jakości usług.
Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego klienta, jesteśmy w stanie dostosować nasze rozwiązania do ich specyficznych potrzeb. Nasze usługi obejmują również doradztwo w zakresie ochrony własności intelektualnej oraz przygotowanie dokumentacji technicznej i środowiskowej. Jesteśmy gotowi, aby pomóc w każdym etapie realizacji projektów unijnych, zapewniając bezpieczeństwo i zgodność z przepisami.