Centrum Druku GoKo w Krakowie oferuje szeroki zakres usług związanych z kopiowaniem, skanowaniem, drukowaniem oraz oprawą dokumentów. Specjalizujemy się w kopiowaniu wielkoformatowym, zarówno kolorowym, jak i czarno-białym, na różnych nośnikach, w
tym papierze standardowym oraz premium. Nasze usługi obejmują również drukowanie na ploterach, co pozwala na realizację dużych projektów, takich jak rysunki techniczne, mapy czy plakaty. Dzięki nowoczesnym urządzeniom zapewniamy wysoką jakość wydruków oraz szybki czas realizacji zleceń.
W zakresie skanowania oferujemy archiwizację dokumentów w formatach A4 i A3, zarówno w kolorze, jak i czerni i bieli. Skanujemy różnorodne materiały, w tym plany, rysunki techniczne oraz fotografie, co umożliwia ich łatwe przechowywanie i dostępność w formie elektronicznej. Nasze usługi introligatorskie obejmują bindowanie, oprawę w listwy oraz laminowanie, co pozwala na estetyczne i trwałe wykończenie dokumentów.
Dzięki naszemu doświadczeniu i profesjonalnemu podejściu do klienta, jesteśmy w stanie dostosować ofertę do indywidualnych potrzeb każdego zleceniodawcy. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług w Krakowie, gdzie zapewniamy kompleksową obsługę w zakresie druku i oprawy dokumentów.