Centrum Egzaminacyjne Goethe-Institut w Szczecinie od 30 lat angażuje się w nauczanie języka niemieckiego, oferując kursy na wszystkich poziomach zaawansowania. Nasza oferta obejmuje zajęcia grupowe w trybie standardowym oraz intensywnym, a także... kursy indywidualne i dla firm. Uczymy zarówno dorosłych, jak i dzieci, zapewniając wysoką jakość nauki oraz satysfakcję naszych kursantów. Dzięki współpracy z instytucjami niemieckimi, nasi uczniowie mają stały kontakt z żywym językiem, co znacząco podnosi efektywność nauki.
Nasze Centrum znajduje się w dogodnej lokalizacji w Szczecinie, przy ul. Mickiewicza, w nowoczesnym budynku, który zapewnia doskonałe warunki do nauki. Oferujemy również bezpłatny parking dla naszych słuchaczy. W naszej ofercie znajdują się różnorodne kursy, w tym kursy wakacyjne oraz semestralne, które dostosowane są do potrzeb uczniów. Uczestnicy mają możliwość zdobycia certyfikatów Goethe-Institut, co jest uznawane na całym świecie.
Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem, które jest otwarte od poniedziałku do piątku. Nasi pracownicy chętnie udzielą informacji na temat kursów oraz egzaminów. Warto również zwrócić uwagę na terminy egzaminów, które odbywają się regularnie, a w przypadku potrzeby istnieje możliwość przystąpienia do egzaminu w trybie indywidualnym. Nasze Centrum to miejsce, gdzie nauka języka niemieckiego staje się przyjemnością.