Centrum Kształcenia Józefosław to szkoła językowa z siedzibą w Józefosławiu, oferująca kursy z sześciu popularnych języków obcych, w tym angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego, francuskiego, włoskiego i rosyjskiego. Nasza doświadczona kadra
pedagogiczna składa się z pasjonatów, którzy dbają o to, aby nauka była nie tylko skuteczna, ale także przyjemna. Oferujemy indywidualne podejście do każdego ucznia, co pozwala na dostosowanie programów do ich potrzeb i celów. Zajęcia odbywają się w małych grupach, co sprzyja aktywnemu uczestnictwu i efektywnej nauce.
W naszej ofercie znajdują się kursy przygotowujące do egzaminów ósmoklasisty oraz maturalnych, a także do egzaminów British Council i Goethego. Dzięki nowoczesnym metodom nauczania, uczniowie mają możliwość rozwijania umiejętności komunikacyjnych w praktycznych sytuacjach. Wykorzystujemy autentyczne materiały, takie jak nagrania i prasa, aby przybliżyć uczniów do rzeczywistych kontekstów językowych.
Nasza szkoła zapewnia również elastyczność w planowaniu zajęć, dostosowując je do harmonogramu uczniów. Dla najmłodszych oferujemy usługę odbioru ze szkoły, co ułatwia rodzicom organizację czasu. Zapraszamy do kontaktu, aby dowiedzieć się więcej o dostępnych kursach i zapisach.