Firma M. Rutkowski to profesjonalny warsztat blacharsko-lakierniczy z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży motoryzacyjnej. Specjalizujemy się w naprawach blacharskich oraz lakierniczych, oferując kompleksową obsługę dla naszych klientów. Nasz... zespół składa się z wysoko wykwalifikowanych pracowników, którzy są gotowi służyć pomocą na każdym etapie współpracy, zarówno przed, jak i po zakupie. Dzięki nowoczesnemu parkowi technologicznemu oraz profesjonalnym narzędziom, jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zleceniom.
W naszym warsztacie dysponujemy nowoczesną ramą do napraw powypadkowych firmy Celette, co pozwala na precyzyjne i skuteczne naprawy. Oferujemy również bezgotówkową likwidację szkód komunikacyjnych oraz doradztwo w zakresie dochodzenia roszczeń. Nasza powierzchnia warsztatowa wynosi 2500 m2, co umożliwia nam obsługę dużej liczby klientów jednocześnie. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem, co potwierdza grono 10 000 zadowolonych osób, które skorzystały z naszych usług.
Dzięki współpracy z renomowanymi dostawcami, takimi jak DuPont Refinish, zapewniamy najwyższą jakość lakierów i materiałów używanych w naszych naprawach. Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co sprawia, że każdy może liczyć na fachową pomoc i doradztwo w zakresie napraw blacharskich i lakierniczych.