3LP to jedno z największych centrów logistycznych w Polsce, które oferuje kompleksowe usługi logistyczne dla e-commerce. Nasza oferta obejmuje zautomatyzowane magazynowanie, dystrybucję oraz transport, co pozwala na efektywne zarządzanie procesami... logistycznymi. Dzięki nowoczesnym rozwiązaniom technologicznym, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość usług oraz elastyczność, co jest kluczowe w dynamicznie zmieniającym się rynku e-handlu.
Nasze magazyny dysponują 180 000 m² powierzchni, co pozwala na składowanie różnorodnych produktów. Oferujemy również usługi związane z obsługą zwrotów, reklamacji oraz doradztwem logistycznym. Nasze doświadczenie w branży oraz współpraca z renomowanymi partnerami pozwala nam dostarczać rozwiązania end-to-end, które spełniają wymagania nawet najbardziej wymagających klientów.
W 3LP stawiamy na ciągły rozwój i optymalizację procesów, co przekłada się na niższe koszty i wyższą jakość obsługi. Nasze usługi są dostosowane do specyfiki różnych branż, w tym FMCG, fashion, kosmetyków oraz e-commerce. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom zarówno dużych organizacji, jak i mniejszych, dynamicznie rozwijających się firm.