Centrum Nadruków i Reklamy to firma z ponad 15-letnim doświadczeniem w branży, specjalizująca się w dostarczaniu i znakowaniu artykułów reklamowych. Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym tampodruk, sitodruk oraz grawerowanie laserowe, co pozwala
nam na realizację różnorodnych projektów dla agencji reklamowych oraz dużych marek zarówno w Polsce, jak i w Europie. Nasz nowoczesny park maszynowy oraz wykwalifikowany zespół gwarantują najwyższą jakość usług, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych klientów.
W naszej ofercie znajdują się nie tylko gadżety z własnego katalogu, ale także możliwość znakowania powierzonych produktów. Dzięki centralnej lokalizacji oraz dużemu magazynowi, jesteśmy w stanie szybko i efektywnie realizować zamówienia, co jest kluczowe w dzisiejszym dynamicznym rynku. Oferujemy również usługi dodatkowe, takie jak konfekcjonowanie, magazynowanie oraz kompleksową obsługę logistyczną, co sprawia, że jesteśmy w stanie zaspokoić różnorodne potrzeby naszych klientów.
Nasza platforma internetowa umożliwia łatwe zamawianie produktów oraz śledzenie statusu zleceń, co znacząco ułatwia współpracę. Jesteśmy otwarci na wprowadzanie innowacyjnych rozwiązań, aby jeszcze lepiej dostosować się do oczekiwań naszych klientów. Zapraszamy do współpracy z Centrum Nadruków i Reklamy, gdzie jakość i profesjonalizm idą w parze z indywidualnym podejściem do każdego zlecenia.