Centrum Napraw Powypadkowych S&CC w Poznaniu oferuje kompleksowe usługi związane z naprawami powypadkowymi oraz blacharstwem i lakiernictwem samochodowym. Nasz zespół doświadczonych specjalistów zajmuje się zarówno naprawami blacharskimi, jak i... lakierniczymi, co pozwala nam na skuteczne usuwanie uszkodzeń takich jak rdza, wgniecenia czy korozja. Dzięki nowoczesnemu wyposażeniu oraz wysokiej jakości materiałom, jesteśmy w stanie przywrócić pojazdy do ich pierwotnego stanu, zapewniając jednocześnie estetyczny wygląd karoserii.
Oferujemy również pomoc w zakresie renowacji pojazdów, zarówno tych zabytkowych, jak i nowszych modeli. Nasze usługi obejmują pełne remonty oraz odbudowy, co sprawia, że każdy klient może liczyć na indywidualne podejście do jego potrzeb. Dodatkowo, zapewniamy samochody zastępcze z OC sprawcy, co znacznie ułatwia życie naszym klientom w trudnych sytuacjach.
Nasze Centrum działa 24/7, co oznacza, że w razie potrzeby zawsze możesz liczyć na naszą pomoc drogową. Jesteśmy dostępni na terenie całej Wielkopolski, a nasza szybka reakcja na zgłoszenia sprawia, że klienci czują się bezpiecznie i komfortowo. W S&CC stawiamy na jakość usług oraz zadowolenie klientów, co czyni nas jednym z wiodących warsztatów w regionie.