Firma „Makulski” istnieje na rynku od 1997 roku, jednak jej historia sięga już 1978 roku, kiedy to rozpoczęła działalność w branży oponiarskiej. Z biegiem lat firma z małego warsztatu przekształciła się w znaną markę motoryzacyjną w Wielkopolsce,... oferującą szeroki zakres usług związanych z mechaniką samochodową. Naszym priorytetem jest zapewnienie najwyższej jakości obsługi oraz satysfakcji klientów, co czyni nas wzorem do naśladowania w branży. Zatrudniamy wyłącznie wykwalifikowanych fachowców, którzy regularnie podnoszą swoje umiejętności, aby sprostać rosnącym wymaganiom technologicznym w motoryzacji.
W naszej ofercie znajdziesz nie tylko sprzedaż opon, ale także kompleksowe usługi mechaniczne, w tym naprawy i serwisowanie pojazdów. Posiadamy ponad 30 tysięcy opon w magazynie, w tym opony letnie, zimowe oraz całoroczne od renomowanych producentów, takich jak Dunlop, Goodyear czy Bridgestone. Nasz serwis korzysta z najnowocześniejszego sprzętu marki Hunter, co pozwala nam na precyzyjne wykonanie wszelkich usług związanych z wymianą i wyważaniem opon.
Dodatkowo, oferujemy stację kontroli pojazdów, gdzie każdy klient może liczyć na rzetelną i terminową obsługę. Nasze zaangażowanie w jakość usług zostało docenione licznymi certyfikatami, a zadowolenie klientów jest dla nas najlepszą nagrodą. Zapraszamy do odwiedzenia nas w Pile, gdzie z przyjemnością pomożemy w serwisie Twojego samochodu.