Centrum Reklamy Czekalski oferuje szeroki zakres usług poligraficznych, w tym druk i ksero. Specjalizujemy się w druku wizytówek, ulotek, plakatów oraz zaproszeń, co pozwala nam zaspokoić różnorodne potrzeby naszych klientów. Nasze usługi obejmują
również druk wielkoformatowy, co jest idealnym rozwiązaniem dla osób potrzebujących dużych wydruków. Dzięki nowoczesnym technologiom, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość druku oraz szybki czas realizacji zamówień.
W naszej ofercie znajdują się także pieczątki, które wykonujemy w różnych modelach i kolorach. Oferujemy zarówno pieczątki firmowe, jak i imienne, co sprawia, że każdy klient znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo, zajmujemy się oprawą dokumentów, w tym laminowaniem i bindowaniem, co pozwala na estetyczne wykończenie materiałów biurowych oraz szkolnych.
Reklama zewnętrzna to kolejny obszar, w którym się specjalizujemy. Oferujemy produkcję szyldów, banerów oraz oklejanie aut i witryn, co pozwala na skuteczne dotarcie do potencjalnych klientów. Nasze naklejki i etykiety są dostępne w różnych formatach i kształtach, co umożliwia ich dostosowanie do indywidualnych potrzeb.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług, które są dostępne w Pabianicach przy ul. Kilińskiego 3/5. Nasz zespół jest gotowy, aby pomóc w realizacji każdego projektu, od pomysłu po gotowy produkt.