Centrum Terapii Malachit oferuje kompleksową pomoc psychologiczną dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy z pasją i zaangażowaniem wspierają pacjentów w ich drodze do lepszego... samopoczucia. W naszej ofercie znajdują się konsultacje psychologiczne, psychoterapia poznawczo-behawioralna (CBT), psychoterapia systemowa oraz diagnoza psychologiczna, w tym ADHD i spektrum zaburzeń autyzmu (ASD). Pracujemy zarówno stacjonarnie, jak i online, co umożliwia dostęp do naszych usług z każdego miejsca.
W Centrum Terapii Malachit wierzymy, że każdy zasługuje na wsparcie w trudnych momentach swojego życia. Nasze podejście jest indywidualnie dopasowane do potrzeb każdego pacjenta, co pozwala na skuteczne wsparcie w procesie zdrowienia i rozwoju. Oferujemy dyskretną, indywidualną opiekę w przyjaznym i bezpiecznym otoczeniu, gdzie pacjenci mogą czuć się komfortowo i swobodnie.
Nasi terapeuci stale poszerzają swoją wiedzę i umiejętności, uczestnicząc w konferencjach oraz szkoleniach. Dzięki temu jesteśmy w stanie oferować nowoczesne metody terapeutyczne, które są skuteczne w leczeniu różnych zaburzeń psychicznych. Wierzymy, że relacja terapeutyczna oparta na zaufaniu i akceptacji jest kluczowa dla osiągnięcia pozytywnych zmian w życiu naszych pacjentów.