Restauracja Chata Rybacka w Łebie to wyjątkowe miejsce, które łączy w sobie smak świeżych ryb i nadmorską atmosferę. Położona przy kanale portowym, oferuje gościom możliwość delektowania się posiłkami w ogródku letnim z widokiem na odpływające... statki. Nasze menu skupia się głównie na rybach, ale znajdą Państwo również dania mięsne, pierogi oraz pyszne domowe zupy. Dbamy o jakość naszych potraw, dlatego nie stosujemy konserwantów, co sprawia, że każdy posiłek jest zdrowy i smaczny.
W Chacie Rybackiej oferujemy szeroki wybór dań, w tym ryby smażone, grillowane oraz pieczone. Dla najmłodszych przygotowaliśmy specjalne menu, a także dania wegetariańskie, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Nasza restauracja jest przyjazna zwierzętom, co sprawia, że można przyjść do nas z pupilem. Posiadamy również dużą ilość miejsc zarówno w środku, jak i na tarasie, co czyni nas idealnym miejscem na spotkania rodzinne czy wycieczki grupowe.
Zapraszamy do odwiedzenia nas i skosztowania naszych specjałów. Chata Rybacka to nie tylko restauracja, to miejsce, gdzie można spędzić czas w miłej atmosferze, ciesząc się smakiem świeżych ryb i pięknym widokiem na morze. Zrelaksuj się przy obiedzie i pozwól sobie na chwilę zapomnienia w nadmorskim klimacie.