Chatting Kids to szkoła języka angielskiego, która oferuje zajęcia dla dzieci i młodzieży. Nasza oferta obejmuje naukę języka angielskiego od podstaw, zaczynając od pierwszej klasy szkoły podstawowej aż do egzaminu Cambridge 'First Certificate in... English' w klasie ósmej. Zajęcia odbywają się od września do czerwca, zgodnie z kalendarzem roku szkolnego. W klasach I-III uczniowie uczestniczą w dwóch godzinach zajęć tygodniowo, a w klasach starszych zajęcia są dłuższe i bardziej intensywne, w tym z native speakerem.
Nasza szkoła wyróżnia się oryginalną metodyką nauczania, która łączy zabawę z nauką. Uczymy dzieci poprzez rymowanki, przedstawienia oraz różnorodne gry i konkursy. Grupy są małe, co pozwala na indywidualne podejście do każdego ucznia. Nasi lektorzy to doświadczeni nauczyciele, którzy nie tylko znają język, ale także potrafią w ciekawy sposób przekazać wiedzę. Dodatkowo, organizujemy letnie obozy językowe, które są tematyczne i dostosowane do zainteresowań dzieci.
W Chatting Kids stawiamy na rozwój emocjonalny i społeczny naszych uczniów. Wspieramy ich w budowaniu więzi z rówieśnikami oraz rozwijaniu pasji. Nasze obozy są nie tylko okazją do nauki języka, ale także do przeżywania niezapomnianych przygód w gronie przyjaciół. Dzięki temu, nasi absolwenci często wracają do nas jako wolontariusze, co świadczy o silnych więziach, jakie tworzymy w naszej społeczności.