Chłodnic-Pol to firma z ponad 20-letnim doświadczeniem w naprawie i produkcji chłodnic samochodowych. Specjalizujemy się w serwisie układów chłodzenia oraz klimatyzacji w pojazdach osobowych i ciężarowych. Oferujemy kompleksowe usługi, w tym... czyszczenie chłodnic, wymianę rdzeni oraz naprawę uszkodzonych elementów. Nasza oferta obejmuje również produkcję chłodnic na specjalne zamówienie, co pozwala nam dostosować się do indywidualnych potrzeb klientów.
W naszej siedzibie w Sośnicowicach koło Gliwic zapewniamy fachową pomoc w doborze odpowiednich chłodnic do różnych typów pojazdów. Posiadamy szeroki asortyment chłodnic oleju, wody oraz wentylatorów, które są dostępne od ręki. Nasze usługi obejmują także regenerację chłodnic oraz montaż nowych elementów, co gwarantuje ich wysoką jakość i niezawodność.
Dzięki profesjonalnemu podejściu oraz nowoczesnemu zapleczu technicznemu, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie rozwiązać problemy związane z układami chłodzenia. Naszym celem jest zadowolenie klientów, co potwierdzają liczne pozytywne opinie. Zapraszamy do kontaktu, jeśli potrzebujesz pomocy w zakresie chłodnic samochodowych.