Studio pilatesu Ciało-poruszenie w Warszawie, na Ursynowie, oferuje indywidualne treningi pilates na specjalistycznym sprzęcie, takim jak Reformer, Krzesło, Beczka, Springboard i Spine Corrector. Nasza oferta skierowana jest do osób, które pragną
poprawić swoją sprawność fizyczną, a także do tych, które wracają do aktywności po przerwie. Wspieramy klientów w dążeniu do lepszego samopoczucia i funkcjonowania w codziennym życiu, dostosowując ćwiczenia do ich indywidualnych potrzeb i możliwości.
W Ciało-poruszenie stawiamy na jakość i świadome wykonywanie ćwiczeń. Każdy nowy klient przechodzi wywiad dotyczący stanu zdrowia oraz celów, co pozwala nam na skuteczne dobieranie ćwiczeń. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych nauczycieli, którzy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje w renomowanych szkołach pilatesu. Dzięki temu możemy zapewnić kompleksowe podejście do każdego klienta, co jest kluczowe dla efektywności treningów.
Nasze studio znajduje się w dogodnej lokalizacji, zaledwie 2 minuty spacerem od stacji metra Kabaty. Oferujemy elastyczne godziny treningów, co pozwala na łatwe dopasowanie ich do codziennych obowiązków. Ciało-poruszenie to miejsce, gdzie każdy może poczuć się komfortowo i bezpiecznie, a indywidualne podejście do klienta sprawia, że treningi są nie tylko efektywne, ale i przyjemne.