Firma P.H.U. Cieszpol, działająca od 1998 roku, specjalizuje się w naprawie pojazdów osobowych oraz busów wszystkich marek. Nasza siedziba znajduje się w Łodzi, gdzie oferujemy pełen zakres usług mechaniki pojazdowej, w tym diagnostykę... komputerową, serwis klimatyzacji oraz wulkanizację. Posiadamy nowoczesne wyposażenie, w tym bezpyłową komorę lakierniczą Saico, co pozwala nam na świadczenie usług blacharsko-lakierniczych na najwyższym poziomie. Nasza kadra ma duże doświadczenie, co przekłada się na jakość i terminowość wykonania napraw.
W ramach naszych usług oferujemy również pomoc w załatwieniu formalności związanych z likwidacją szkód komunikacyjnych oraz dostęp do aut zastępczych na czas naprawy. Dzięki własnemu transportowi zapewniamy bezpłatne holowanie dla klientów, którzy zdecydują się na naprawy w naszym warsztacie. Nasza oferta obejmuje także sprzedaż samochodów, w tym pojazdów z grupy PSA, takich jak Peugeot, Citroën, DS i Opel, a także innych marek.
Cieszpol to nie tylko warsztat, ale także miejsce, gdzie klienci mogą liczyć na kompleksową obsługę i atrakcyjne ceny. Oferujemy pisemną gwarancję na wszystkie wykonane usługi, co daje naszym klientom pewność i bezpieczeństwo. Nasza oferta jest dostosowana do potrzeb każdego klienta, a zadowolenie z naszych usług jest dla nas priorytetem.