W Clean House oferujemy profesjonalne mycie dachów, elewacji, kostki brukowej oraz tartanu. Nasze usługi są skierowane do właścicieli domów, wspólnot mieszkaniowych, firm oraz instytucji, które pragną przywrócić czystość swoim powierzchniom.
Dzięki zastosowaniu myjek ciśnieniowych z gorącą wodą, skutecznie usuwamy wszelkie zabrudzenia, takie jak mech, glony, plamy olejowe czy sadza, dbając jednocześnie o bezpieczeństwo materiałów i otoczenia.
Mycie dachów to nasza specjalność. Oferujemy czyszczenie różnych rodzajów pokryć, w tym dachówek ceramicznych, blachodachówki oraz gontów. Przed przystąpieniem do pracy wykonujemy testy, aby dobrać odpowiednie ciśnienie i środki czyszczące, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń. Nasze usługi obejmują również mycie elewacji, gdzie skutecznie usuwamy zanieczyszczenia z tynków, cegły i innych materiałów budowlanych.
Dodatkowo, zajmujemy się czyszczeniem kostki brukowej oraz tartanu, co przywraca estetykę podjazdom i nawierzchniom sportowym. Nasze metody są dostosowane do specyfiki powierzchni, co zapewnia długotrwały efekt. Dzięki profesjonalnemu podejściu i nowoczesnemu sprzętowi, jesteśmy w stanie zrealizować zlecenia zarówno jednorazowe, jak i cykliczne, dostosowując plan działania do potrzeb klienta.