ClearMedia Software House to firma z ponad 14-letnim doświadczeniem w projektowaniu stron internetowych i aplikacji webowych. Specjalizujemy się w dostarczaniu rozwiązań opartych na technologiach takich jak Vue.js, JavaScript, PHP oraz WordPress.... Naszym celem jest wspieranie agencji i rozwijających się firm w realizacji ich projektów bez konieczności budowania własnego zespołu deweloperskiego. Dzięki naszej niezależnej infrastrukturze oraz zespołowi ekspertów, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość usług oraz terminowość realizacji zleceń.
W ClearMedia stawiamy na długoterminowe relacje z klientami, co potwierdzają nasze wieloletnie współprace. Nasza firma zrealizowała już ponad 827 projektów dla 82 klientów z różnych krajów, w tym Niemiec, USA, Szwecji i Wielkiej Brytanii. Dzięki przejrzystej komunikacji oraz zaangażowaniu w każdy projekt, jesteśmy w stanie dostarczać rozwiązania, które w pełni odpowiadają potrzebom naszych klientów. Nasze podejście do pracy opiera się na profesjonalizmie, efektywnej współpracy oraz ciągłym doskonaleniu umiejętności zespołu.
Zachęcamy do kontaktu z nami, aby omówić szczegóły Twojego projektu. Jesteśmy gotowi, aby pomóc w realizacji Twoich pomysłów i wyzwań związanych z rozwojem oprogramowania. Nasza oferta obejmuje nie tylko tworzenie stron internetowych, ale także długoterminowe wsparcie w zakresie utrzymania i optymalizacji aplikacji.