CLS Services to profesjonalny warsztat blacharsko-lakierniczy z siedzibą w Bydgoszczy, który oferuje kompleksową obsługę napraw powypadkowych. Klienci mogą liczyć na pełną pomoc w załatwieniu formalności z ubezpieczycielem oraz na auto zastępcze... na czas naprawy. Nasz zespół składa się z doświadczonych blacharzy, którzy wykonują naprawy zgodnie z technologią producenta, co zapewnia najwyższą jakość usług.
W zakresie naszych usług blacharskich znajduje się przywracanie geometrii nadwozia, prostowanie i spawanie metalowych elementów, a także usuwanie wgnieceń i zarysowań. Oferujemy również wymianę podłużnic, dachu, maski, drzwi, bagażnika oraz progów i błotników. Nasze nowoczesne narzędzia oraz wieloletnie doświadczenie pozwalają nam na precyzyjne i szybkie wykonanie napraw, co zyskuje uznanie wśród naszych klientów.
Dodatkowo, w CLS Services zajmujemy się lakiernictwem, korzystając z innowacyjnych kabin lakierniczych, które zapewniają wysoką jakość lakierowania. Oferujemy lakierowanie zarówno poszczególnych elementów, jak i całych nadwozi, a także polerowanie. Po zakończeniu naprawy każdy samochód oddawany jest klientowi w idealnym stanie, umyty i gotowy do drogi.