Nazywam się Przemysław Rakowski i jako coach oraz mentor, pomagam ludziom w przełamywaniu barier, które ich ograniczają. Moje podejście opiera się na osobistym doświadczeniu, które zdobyłem w ekstremalnych warunkach, zarówno w sporcie, jak i w
życiu codziennym. Wierzę, że prawdziwa zmiana zaczyna się od zrozumienia własnej tożsamości, a nie od chwilowej motywacji. Wspieram przedsiębiorców, sportowców oraz osoby ambitne w dążeniu do ich celów, pomagając im wziąć pełną odpowiedzialność za swoje życie i wyniki.
Moja filozofia coachingowa opiera się na trzech kluczowych filarach: tożsamości, działaniu i sprawczości. Uczę, jak przekształcać paraliżujący strach w motywację do działania oraz jak budować pewność siebie poprzez codzienne dowody na własne możliwości. Wspólnie zamykamy „otwarte pętle”, co pozwala odzyskać energię i skupić się na realizacji marzeń. Moje sesje są dostosowane do indywidualnych potrzeb, a ich celem jest nie tylko poprawa wyników, ale także zmiana sposobu myślenia i postrzegania siebie.
Zachęcam do skorzystania z bezpłatnej konsultacji, podczas której zidentyfikujemy Twoje blokady i ustalimy, czy nasze cele są zgodne. Wspólnie przejdziemy drogę od analizy do skutecznego działania, co pozwoli Ci na osiągnięcie realnych zmian w życiu osobistym i zawodowym.