COBEX NIERUCHOMOŚCI to firma, która od 2008 roku specjalizuje się w wynajmie powierzchni biurowych oraz użytkowych w Legnicy. Nasze lokale wyróżniają się wysokim standardem wykończenia oraz dogodną lokalizacją przy ul. Jaworzyńskiej 261. Oferujemy... różnorodne powierzchnie, które mogą mieć od 12 m2 do ponad 100 m2, co pozwala na elastyczne dopasowanie do potrzeb naszych klientów. Istnieje również możliwość łączenia lokali, co umożliwia stworzenie przestrzeni idealnie odpowiadającej wymaganiom najemców.
Nasze biura to nie tylko przestrzeń do pracy, ale także komfortowe zaplecze socjalne. Na każdym poziomie budynku znajdują się w pełni wyposażone kuchnie oraz węzły sanitarne, co zapewnia wygodę użytkowania. Dodatkowo, dysponujemy parkingiem, który oferuje miejsca postojowe z systemem parkingowym dla pojazdów abonamentowych, co jest istotnym atutem dla firm korzystających z naszych usług.
Wszystkie nasze powierzchnie biurowe są przystosowane do przyłączenia sieci telekomunikacyjnej i internetowej, co umożliwia sprawne funkcjonowanie firm. Dzięki bliskiej lokalizacji do autostrady A4 oraz komunikacji miejskiej, nasi klienci mają łatwy dostęp do różnych punktów w Legnicy i okolicach. COBEX NIERUCHOMOŚCI to idealne miejsce dla firm, które poszukują komfortowej i funkcjonalnej przestrzeni biurowej.