Colors Apartments to unikalne apartamenty w Zatorze, które łączą nowoczesny design z komfortem. Nasze apartamenty są idealnym miejscem na wypoczynek po dniu pełnym atrakcji w pobliskim parku rozrywki Energylandia. Każdy z apartamentów jest... urządzony w różnorodnych kolorach, co pozwala gościom na wybór idealnej palety barw, która wpłynie na ich samopoczucie. Oferujemy różne typy apartamentów, w tym studia z tarasem oraz apartamenty z jedną sypialnią, które są w pełni wyposażone w niezbędne udogodnienia, takie jak aneks kuchenny, telewizor z funkcją smart oraz klimatyzację.
Doskonała lokalizacja naszych apartamentów sprawia, że są one idealnym punktem wypadowym do zwiedzania okolicy. Zaledwie kilka minut spacerem dzieli nas od największego parku rozrywki w Polsce, a także od centrum Zatora. To doskonała baza do planowania wycieczek do Oświęcimia, Wadowic czy Krakowa. Colors Apartments to miejsce, gdzie można spędzić czas z rodziną i przyjaciółmi, ciesząc się zarówno rozrywką, jak i edukacją przez zabawę. Zapraszamy do skorzystania z naszych apartamentów i odkrycia, jak kolory mogą wpłynąć na Wasz wypoczynek.