Novitus to wiodący dostawca urządzeń fiskalnych oraz zintegrowanych rozwiązań dla branży retail. Oferujemy szeroki asortyment, w tym kasy fiskalne, drukarki, komputery, stanowiska POS, wagi sklepowe oraz czytniki kodów kreskowych. Nasze produkty
są dostosowane do potrzeb zarówno dużych korporacji, jak i małych przedsiębiorstw, co czyni nas idealnym partnerem dla każdego biznesu. Dzięki ponad milionowi sprzedanych urządzeń w Polsce, marka Novitus jest rozpoznawalna i ceniona wśród klientów.
Nasze urządzenia i systemy funkcjonują w tysiącach placówek handlowych, sieciach aptek, hotelach oraz restauracjach. Oferujemy również zaawansowane wsparcie techniczne oraz serwisowe, które zapewnia sieć ponad 1.000 autoryzowanych partnerów handlowo-serwisowych. Dzięki temu nasi klienci mogą liczyć na profesjonalną obsługę oraz szybkie rozwiązanie problemów.
Novitus to nie tylko lider na polskim rynku, ale także marka odnosząca sukcesy na rynkach zagranicznych. Jako część firmy COMP SA, specjalizującej się w rozwiązaniach IT, jesteśmy w stanie dostarczać innowacyjne i bezpieczne technologie, które wspierają rozwój handlu i usług. Nasze doświadczenie oraz zaangażowanie w jakość sprawiają, że jesteśmy zaufanym partnerem w branży.