Comp-Technica to profesjonalny serwis komputerowy, który oferuje szeroki zakres usług związanych z naprawą sprzętu elektronicznego. Specjalizujemy się w serwisie projektorów oraz drukarek, zapewniając kompleksową obsługę zarówno dla klientów... indywidualnych, jak i firm. Nasza oferta obejmuje diagnozę sprzętu bez opłat, co pozwala na szybkie zidentyfikowanie problemów i podjęcie odpowiednich działań naprawczych.
W przypadku projektorów naprawiamy urządzenia LCD i DLP wszystkich marek, wymieniając uszkodzone matryce, lampy oraz inne elementy. Gwarantujemy pisemną gwarancję na wszystkie naprawy przez okres 3 miesięcy. Dla klientów objętych stałą opieką informatyczną oferujemy bezpłatne konsultacje oraz dowóz projektorów zakupionych w naszej firmie. Nasza oferta obejmuje również sprzedaż nowych projektorów oraz atrakcyjne zamienniki matryc i lamp, co pozwala na obniżenie kosztów naprawy.
W zakresie serwisu drukarek zajmujemy się naprawą urządzeń laserowych, atramentowych oraz wielofunkcyjnych. Posiadamy bogaty magazyn części serwisowych, co umożliwia szybkie i efektywne naprawy. Oferujemy również konserwacje i przeglądy okresowe, które zapewniają długotrwałe i bezawaryjne działanie sprzętu. Nasz zespół specjalistów dba o każdy detal, co przekłada się na wysoką jakość świadczonych usług.