Corten Medic to ogólnopolska sieć profesjonalnych centrów medycznych, która od niemal 30 lat oferuje Pacjentom kompleksowe leczenie i profilaktykę. W naszej ofercie znajduje się szeroki wachlarz usług, w tym rehabilitacja, która jest kluczowym... elementem w procesie powrotu do zdrowia. Nasi fizjoterapeuci to wykwalifikowani specjaliści, którzy stosują nowoczesne metody terapeutyczne, aby pomóc Pacjentom w odzyskaniu sprawności i poprawie jakości życia.
W Corten Medic stawiamy na indywidualne podejście do każdego Pacjenta. Nasze usługi rehabilitacyjne obejmują zarówno terapię manualną, jak i ćwiczenia rehabilitacyjne, które są dostosowane do potrzeb i możliwości Pacjenta. Dzięki temu, każdy może liczyć na skuteczną pomoc w walce z bólem oraz ograniczeniami ruchowymi. Nasz zespół fizjoterapeutów regularnie podnosi swoje kwalifikacje, aby zapewnić najwyższy standard usług.
Dbamy o komfort i bezpieczeństwo naszych Pacjentów, dlatego oferujemy również możliwość konsultacji online. W Corten Medic możesz skorzystać z teleporad, co pozwala na wygodne i szybkie uzyskanie pomocy bez konieczności wychodzenia z domu. Nasza misja to nie tylko leczenie, ale także edukacja Pacjentów w zakresie profilaktyki i zdrowego stylu życia.