Custom Complex to miejsce, gdzie Twoje auto zyska nowe życie. Nasz zespół specjalistów z Dąbrowy Górniczej oferuje szeroki zakres usług związanych z renowacją i stylizacją pojazdów. Każde zlecenie traktujemy indywidualnie, co pozwala nam... dostosować nasze działania do unikalnych potrzeb każdego klienta. Wykonujemy detailing, renowację lakieru, a także kompleksową pielęgnację tapicerki skórzanej. Nasze usługi obejmują również mechanikę pojazdową oraz tuning, co sprawia, że jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej wymagające projekty.
W Custom Complex wierzymy, że każdy samochód ma swoją historię, dlatego staramy się przywrócić mu blask i wyjątkowość. Oferujemy m.in. zabezpieczenie lakieru folią ochronną oraz powłoką ceramiczną, co zapewnia długotrwałą ochronę przed uszkodzeniami. Nasze doświadczenie w renowacji pozwala nam na skuteczne usuwanie zarysowań oraz odnowę reflektorów i felg. Dzięki naszym usługom, Twój pojazd nie tylko będzie wyglądał jak nowy, ale także zyska na wartości.
Zachęcamy do odwiedzenia naszej nowej siedziby przy Alei Zagłębia Dąbrowskiego 11A w Dąbrowie Górniczej. Jesteśmy gotowi, aby spełnić Twoje motoryzacyjne marzenia i dostarczyć usługi na najwyższym poziomie. Skontaktuj się z nami, aby omówić szczegóły i poznać pełen zakres naszych usług.