Cyber Soul to agencja influencer marketingu, która łączy marki z mikro i nano-influencerami, tworząc kampanie, które angażują, inspirują i przede wszystkim sprzedają. Z ponad 10-letnim doświadczeniem na rynku, specjalizujemy się w budowaniu
trwałych relacji między markami a ich odbiorcami, wykorzystując moc autentycznych rekomendacji od twórców z realnym zaangażowaniem.
Nasza oferta obejmuje kompleksowe usługi w zakresie social media, w tym budowanie i realizację strategii oraz prowadzenie profili na platformach takich jak Facebook, Instagram, TikTok czy YouTube. Tworzymy autorski content, który przyciąga uwagę i angażuje użytkowników, co przekłada się na wzrost rozpoznawalności marki.
Dodatkowo, oferujemy pomoc w tworzeniu autentycznych treści generowanych przez użytkowników, które budują zaufanie do Twojej marki. Nasza baza influencerów umożliwia realizację wysokiej jakości UGC, idealnego do wykorzystania w kampaniach marketingowych. Realizujemy także efektywne kampanie reklamowe w kanałach Meta oraz Google, co pozwala na skuteczne dotarcie do odpowiednich grup docelowych.