Cyberserwis to profesjonalny serwis komputerowy, który oferuje szeroki zakres usług naprawczych dla różnych urządzeń elektronicznych. Nasza oferta obejmuje serwisowanie laptopów, komputerów stacjonarnych, konsol do gier, telefonów oraz tabletów.
Dzięki darmowej diagnozie, klienci mogą zyskać pewność co do stanu swojego sprzętu, a w przypadku akceptacji naprawy, nie ponoszą dodatkowych kosztów. Nasz zespół specjalistów dba o to, aby każdy sprzęt działał jak nowy, oferując usługi w dogodnych godzinach, od poniedziałku do piątku.
W ramach naszych usług serwisowych, oferujemy m.in. czyszczenie po zalaniu, wymianę podzespołów, naprawę systemów oraz odzyskiwanie danych. Dodatkowo, zapewniamy możliwość zakupu nowego oraz odnowionego sprzętu komputerowego, w tym laptopów, monitorów, klawiatur i akcesoriów. Nasza oferta jest skierowana zarówno do klientów indywidualnych, jak i firm, które potrzebują niezawodnych rozwiązań informatycznych.
Cyberserwis to nie tylko naprawy, ale także kompleksowa obsługa klienta. Oferujemy dojazd do klienta w celu diagnozy i naprawy, co sprawia, że korzystanie z naszych usług jest wygodne i bezproblemowe. Nasze ceny są transparentne, a wszystkie usługi są wykonywane z najwyższą starannością, co potwierdzają zadowoleni klienci. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o jakości naszej pracy.