Organizujemy wydarzenia esportowe i gamingowe, które przyciągają uwagę milionów widzów. Nasza agencja łączy marki z gamerami, oferując im narzędzia, inspiracje oraz sieci, które pozwalają na wspólne tworzenie cyberhistorii. Od 2018 roku budujemy... rozpoznawalność marek wśród graczy, streamerów i pasjonatów esportu, co umożliwia naszym partnerom dotarcie do nowych grup odbiorców.
Współpracujemy z wiodącymi markami, takimi jak OLX, Tarczyński, Tiger i Łomża, które lokują swoje produkty w świecie sportów elektronicznych. Nasze wydarzenia, takie jak turnieje Hyper Battle, przyciągają zarówno uczestników, jak i widzów, oferując emocje i rywalizację na najwyższym poziomie. Jako lider organizacji turniejów CS:GO w Polsce, jesteśmy ekspertami w lokowaniu marek w świecie esportu.
Nasza oferta obejmuje również tworzenie dedykowanych formatów dla marek oraz realizację produkcji wideo, streamingu i innych usług związanych z esportem. Dzięki naszym działaniom, marki mogą skutecznie komunikować się z fanami gier i esportu, co przekłada się na ich wzrost i rozwój w tej dynamicznej branży.